Piet Haaksma
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Parelpas

Spaar voor kortingen

Met onze parelpas kunt u sparen voor kortingen op bepaalde producten uit onze bakkerij.

De parelpas is een kaartje ter grootte van een creditcard, die u bij elke aankoop aan onze winkelmedewerksters moet overhandigen. Bij elke 11 cent die u besteedt, wordt er een punt bijgeschreven op uw kaart.

De punten kunnen worden ingewisseld voor de volgende producten:

 

Product              Winkelprijs                            Aantal in te leveren punten                  Parelpasprijs            

 Oranjekoek
(12 pers. gesneden)

 €13,15  475  €9,00

 Oranjekoek
(20 pers. gesneden)

 €17,55  650  €12,50

 Slagroomtaart
(12 pers. ongesneden)

 €16,35  670  €12,50

 Slagroomtaart
(20 pers. ongesneden)

 €23,05  950  €18,00

Contante korting op uw aankopen

   500 €2,26 korting

 

Met kerst en met pasen kunt u seizoensproducten zoals een paasbrood, een kerststol of een kerstkrans met korting kopen.

Op maandag en woensdag krijgt u 5% korting op uw aankopen bij vertoon van uw pas.

Vraag in onze winkel om een pas, als u er nog geen heeft.

Prijzen

Piet Haaksma, de Echte Bakker prolongeert titel 'Beste van Friesland'

Wij zijn heel  trots op het feit dat onze bakkerij op basis van kwaliteit van de producten en de uitstraling van de winkel, wederom als beste Echte Bakker van Friesland is geëindigd! Net als in 2015, mogen wij ook voor 2016 de titel 'Beste Echte Bakker van Friesland' dragen.

Door het jaar heen worden door onafhankelijke keurmeester van het Nederlands Bakkerij Centrum producten opgehaald uit de bakkerij en uitgebreid gekeurd. Het gemiddelde na alle keuringen van 2015 is uitgekomen op het mooie cijfer van 7,577.

Ook de winkel wordt aan een keuring onderworpen. Het hoogst mogelijke te behalen punten is 100 en daarvan hebben wij 97 gescoord met onze winkel.

Deze goede cijfers zijn uiteraard een prestatie van formaat, voor elkaar gekregen door de inzet en de passie van al onze medewerkers.

Dit alles maakt ons de nummer 1 van Friesland en nummer 21 van alle Echte Bakkers in heel Nederland (175 totaal).

Prijzen voor eigenaar Jacob Heemstra

Tijdens de bakkersvakwedstrijden op 13 november 2013 in Drachten is eigenaar Jacob Heemstra in de prijzen gevallen. Hij heeft de Van der Pol trofee gewonnen voor de beste Deense luxe en de beste hartige bladerdeegsnack. Zijn Deense luxe is op zeven van de acht beoordelingspunten met een 10 gewaardeerd, wat hem een eerste prijs met lof van de jury opleverde. Ook heeft hij prijzen behaald op zijn kerstamandelstaaf en op zijn harde witte bol.

In de top 10 van de beste bakkers van Noord Nederland (en steeds meer inzendingen ook van verder weg) wist hij de tweede plaats te behalen, met recht een plaats om trots op te zijn!


 

Piet Haaksma, De Echte Bakker

Kruizebroederstraat 73
8601 CL Sneek
0515-412194
0515-427464
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten