Piet Haaksma
De Echte Bakker

Gebak & taart

Voor elk feestelijk moment hebben wij de taart

Voor elk feestelijk moment hebben wij de taart. Voor een (kinder)verjaardag, met of zonder foto. Ook voor bruidstaarten bent u bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk is de echte Friese Oranjekoek is bij ons te verkrijgen. Wij hebben tevens een ruim assortiment gesorteerd gebak.

Voor gebak graag minimaal een dag van te voren uw bestelling doorgeven via de telefoon, de mail of in de winkel. Klik hier voor de contactgegevens. 

Oranjekoeken en slagroomtaarten hebben wij in drie verschillende groottes: 6, 12 of 20 personen.

Cijfertaarten

Cijfertaarten

Een originele taart is een taart in de vorm van een cijfer. Elk cijfer kan worden samengesteld, en kan worden afgemaakt zoals u wilt. Bijvoorbeeld met slagroom, mokka of met vruchten. Zo zet u weer eens iets anders op tafel!

Kindertaart

Kindertaart

Speciaal voor kinderen hebben wij leuke mogelijkheden om voor hun verjaardag een feestelijke taart te maken. Dit kan bijvoorbeeld met een fototaart, bijvoorbeeld met een foto van de jarige of een foto van zijn of haar held. Dit kunnen wij dan leuk versieren met speciale kinderversiering.

Een andere mogelijkheid zijn speciale setjes om kindertaarten te maken, bijvoorbeeld met voetballers, Bob de Bouwer, Prinsessen. Kom naar de winkel om de mogelijkheden te overleggen.

Fototaart

Een leuke extra voor uw gebak is het toevoegen van een foto of een andere afbeelding op uw taart. Dit kan met één grote foto of met kleine foto's op alle stukjes gebak.

Voor bedrijven is het een leuk idee om bij een feestelijk moment gebakjes of stukjes (halve) oranjekoek te serveren met uw bedrijfslogo.

U kunt zelf een foto aanleveren en voor kindertaarten kunt u ook in de winkel afbeeldingen komen uitzoeken. Als u een eigen foto wilt gebruiken, kunt u deze per email aan ons toesturen, of langsbrengen in de winkel.

Een foto op uw taart kan gemaakt worden met een slagroomtaart, oranjekoek, gesorteerd gebak of met petit fours.

Oranjekoek

De echte Friese oranjekoek vindt u nergens zo lekker als in Friesland. Wij maken in onze bakkerij al jarenlang de oranjekoek volgens traditioneel recept. Wij maken de oranjekoek af met slagroom, voor de liefhebbers doen wij dit op bestelling natuurlijk ook met creme.

Wij maken oranjekoeken in verschillende groottes: 6, 12 of 20 persoons of losse stukjes. Ook maken wij zogenaamde 'eenhaps'oranjekoek, leuk om bijvoorbeeld uit te delen op een receptie of andere feestelijke gelegenheid.

Piet Haaksma, De Echte Bakker

Kruizebroederstraat 73
8601 CL Sneek
0515-412194
0515-427464
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten